Veckobrev

Hej alla! Igår bar det direkt efter jobbet vidare till Julbord med Galaxskolan, så inget veckobrev blev det. Men här kommer det som gäller för årets tre sista skoldagar.

Måndag: Vi börjar som vanligt 09.00, men i övrigt blir det ingen vanlig skoldag. Det blir nämligen en trevlig avslutning på terminen tillsammans, vi ska åka och bada på äventyrsbad. Efter en hård termin med mycket stånk, stön och nya kunskaper har eleverna (och kanske någon vuxen) förtjänat att få komma iväg och bara ha roligt tillsammans utan några krav på motprestationer, så äventyrsbad blir det. Vi åker med 6a, och jag, Marie, Emil, Pia samt Nico kommer att följa med. Vill någon förälder följa med så får ni gärna göra det! Det är bara att säga till.
– Eleverna ska vara här 09.00 på måndag, ha med sig badkläder, tom matlåda och bestick, och de får ha med sig fika (ej godis/läsk).

Tisdag: På tisdag ska vi göra julgodis, eleverna bör klä sig för ändamålet. Vi kommer även att träna på julsångerna som ska sjungas på skolavslutningen, det är sexorna som står för sjungandet på skolans Julavslutning.

Onsdag: Dags för jullov! Det är vanlig skoldag, då vi ska julstäda fram till 14.10. Sedan så samlas vi 17.15 i klassrummet (obligatoriskt då eleverna får en dag tidigare jullov) för fika och gemensam avslutning.

Du som förälder får gärna komma på julavslutningen och fika med klassen, då kommer även kuverten med elevernas terminsbetyg att delas ut till vårdnadshavare, om vårdnadshavare ej är där postas de och kommer i brevlådan i mellandagarna.

Ca 17.45 går vi ut för att ha julavslutning och sedan är det jullov!

Skolstart är igen tisdagen 9/1. Notera även tiderna för Nationella Prov om ni planerar resor i vår. De ”röda” veckorna, då de är nationella prov är,

Vecka 6: NP Svenska
Vecka 15: NP Matematik
Vecka 18: NP Engelska
(Exakta tider) 

Trevlig tredje advent!

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *