Veckobrev

Hey partypeople!

Klassen sitter säkert hemma och äter något inför kvällens stora äventyr: Disko. Som Väsbybo har jag tyvärr inte möjlighet att själv glida förbi och titta hur allt flyter på, men jag är alldeles övertygad om det kommer att gå finfint.

Vi började dagen med att några elever gick från klass till klass för att informera om diskot (modigt!) och dagen avslutades med vår grovplanering, nu vet vi precis vad ett glas saft eller en chokladdoppad marshmallow ska kosta 😉 Och alla elever har fått berätta vilken roll de skulle kunna ha på diskot, så nu vet vi också vilka som kan ta ansvar för kiosken, vem som håller koll på ordningen och vem som ska dansa igång dansgolvet om det går trögt! De också helt förberedda på att en och annan sexåring kommer att vilja dansa med en stor sexa, och det ställer man ju upp så klart!
Så nu utgår jag ifrån att Ni föräldrar kan luta er tillbaka och att eleverna klarar av att sköta diskot! Och framförallt att det kommer många dit.


Jag kan även meddela att jag fått besked från klassföräldrarna att klassresan kommer att bli av, och det är 8 – 10 juni som gällerÖvriga detaljer får klassen besked om på tisdag då Theas mamma Jennifer kommer till klassen med alla detaljer.

Stort tack till alla föräldrar som ställt upp och kämpat och hjälpt klassen för att de ska få avsluta sin tid som klasskompisar med ett riktigt minne!

Nästa vecka är läxfri, då eleverna har två prov, Historiaprov på tisdag och matteprov på onsdag eller fredag (eleverna väljer).

Lycka till ikväll!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *