Veckobrev

Hej alla! En kort men händelserik vecka har det varit, läs gärna nedan en kort sammanfattning från Wilma och Matilda. Själv har jag fyllt 30, och blivit ordentligt överraskad av våra härliga sexor, väldigt roligt och fint gjort och det är vid stunder som dessa som det känns lite tråkigt att det är vårt sista år ihop!

Nästa vecka blir en rätt ”vanlig” vecka. Läxstödet drar igång, det kommer att hållas på tisdagar mellan 14.15 – 15.45 (man är där så länge som man har behov av). Det är en fin möjlighet som jag hoppas att många väljer att utnyttja.
Vi kommer även att starta igång en engelskagrupp med några elever som vi känner behöver extra träning i engelska, den gruppen kommer att hållas på torsdagar (de elever det gäller informeras på måndag).

Som ni fått veta tidigare kommer vi att byta bedömningsportal från Infomentor till IST. Nu under studiedagarna har vi fått arbeta med IST en hel del och snart kommer både föräldrar och elever att kunna börja logga in och följa elevernas omdömen och kunskapsutveckling (precis som på Infomentor).

Titta gärna in under läxfliken för att se nästa veckas läxor.

Ha en fortsatt trevlig helg!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *