Veckobrev

Första veckan efter lovet avslutad, och det har varit en vecka med full fart. Vi har skrivit prov i religion under torsdagen, och vad eleverna skriver! Roligt så klart att de vill visa så mycket, men ett desto större arbete att rätta dessa prov 😉

Idag har vi haft bild hela dagen med besök från Konst i skolan. Vi diskuterade först bilder av olika konstnärer och sedan fick klassen arbeta med vattenfärger och måla bilder på platser som betyder mycket för dem. Det har gått fint, alla har hunnit klart och redovisat sina målningar.

Alla grupper förutom en har haft sina muntliga nationella prov i svenska, det har säkert varit lite nervöst men också rätt roligt, och framförallt har det gått väldigt bra. Alla lärare på skolan kommer att sambedöma de nationella proven så resultaten får vi vänta på tills mitten på december (då även nationella proven i engelska och matematik genomförts).

På tisdag nästa vecka inleds de nationella proven i matematik, klicka på nationella prov för att se tid/gruppindelning. Dessa grupper är preliminära. De skulle ”spikas” idag men dessvärre har Marie ramlat med cykeln och fått en fraktur på armen som hon varit iväg och gipsat, så hon har inte varit här idag. Små förändringar kan alltså ske i grupperna.

Hoppas alla får en trevlig helg!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *